Hallikisoissa viestejä ja mitaleja

4.2.2024

Piikkiön Kehityksen yleisurheilijoiden piirinmestaruuskisojen hallikausi Kupittaalla 15-vuotiaiden ja vanhempien osalta päättyi henkilökohtaisiin kisoihin.

Viesteissä T15 joukkue juoksi hienosti molemmilla juostavilla matkoilla seuran ennätykset. 4 x 170 m:llä ajalla 1,47,88 joukkue Aada Myllymaa, Liina Laaksonen, Mona Nylund ja Aino Ivaldi sijoittui kuudenneksi 12 joukkueen kolmieräisessä kisassa. 3 x 510 m:llä 13 joukkueen kaksieräisessä kisassa sijoitus parani viidenteen sijaan joukkueella Aada Myllymaa, Aino Ivaldi, Liina Laaksonen ajalla 4,54,07.

Juho Suominen (M22) kilpaili ensimmäistä kertaa 7,26 kg:n painoisella kuulalla Kupittaan kisoissa sijoittuen miesten sarjassa viidenneksi tuloksella 14.98. Juho heitti miesten 2,00 kg:n kiekkoa maajoukkueen leirikisassa Tampereella halliennätyksensä 49,77, mikä oli samalla ensimmäinen hallikisa miesten välineellä.

T15 sarjan henkilökohtaisten lajien mitaleista vastasi Aino Ivaldi, joka voitti 3-loikan tuloksella 10.25, oli hopealla 60 m:llä ajalla 8,51 ja hyppäsi pituudessa hopealle tuloksella 4.79. Liina Laaksonen juoksi 60 m:n alkuerässä 9,10 ja Aada Myllymaa 60 m:n aidoissa 11,61. Mona Nylund sijoittui seipäässä jaetulle 4. sijalle tuloksella 276. Mona on hypännyt aiemmin Kuortaneella tuloksen 2.85.

Juho Suominen kuulan hallikisassa. kuva Antti Suonpää.
T15 pm-halliviestien 3 x 510 m:n joukkue vas. Aada Myllymaa, Liina Laaksonen, Aino Ivaldi. kuva Pirjo Ailanto